test

Möhkön Metsäpalvelu Ay

Hei,

Olen Markku Kastinen Möhkön Metsäpalvelu Ay:n toinen omistaja ja kerron teille hieman yrityksestämme sekä sen toiminnasta.

Möhkön Metsäpalvelu Ay on perheyritys, jonka perustimme yhdessä isäni Eero Kastisen kanssa 2005 vuonna. Toimintamme kattaa laadukkaat koneelliset metsäurakoinnit sisältäen koneelliset puunkorjuut, ensiharvennukset, normaalit harvennushakkuut sekä päätehakkuut. Lisäksi toimintaamme kuuluvat puiden lähikuljetukset, puutavaran ja hakepuun myynnit kokemuksella. Isäni ja itseni lisäksi yrityksessämme työskentelee tällä hetkellä kolme työntekijää, joiden työpanos on merkittävän tärkeä yrityksemme toiminnan kannalta. Yrityksemme toimii pääsääntöisesti Ilomantsin ja Tuupovaaran alueella kahdella motoketjulla.

Maisematorni

Yrityksemme on lähtöisin Möhköstä, jossa sijaitsee yrityksemme huoltohalli sekä kesällä 2010 rakennettu maisematorni. Möhkönvaaran laella olevasta maisematornista on erinomaisen näkymät mm. valokuvausta ja lintubongausta ajatellen (näköyhteys myös Venäjän puolelle). Tornista näkyy parinkymmenen kilometrin päässä oleva Ilomantsin vesitorni ja toiseen suuntaan katsoessa muutaman kilometrin päässä siintävä Venäjän puolella oleva Vieksjärvi. Lintutornista on nähtävissä myös Venäjän puoleinen Ontronvaara.  Maisematornin välittömässä läheisyydessä yrityksellämme on kaksi peruskorjattua omakotitaloa, joissa tornin asiakkaat voivat tarpeen tullen myös majoittua. Maisematorni sekä edellä mainitut omakotitalot ovat vuokrattavissa 2011 alkaen sekä yrityksille että yksityishenkilöille.

Maisematorni on kahdeksan ja puoli metriä korkea, jonka ylimmällä tasanteella on kahdeksan kertaa neljä metriä oleva näköalatasanne. Torniin noustessa on pieniä välitasanteita, joista maisemia voi jo ihailla. Ylätasanteelle on tehty istuimia, joilla voi lepuuttaa jalkojaan. Vierailevat lapset on myös huomioitu tornissa siten, että umpikaiteen yläreunassa olevan puolihirren alla on parinkymmenen sentin rako, josta pienet vierailijat näkevät maisemat. Tornin juurella on jykevästä puusta rakennettu grillikota ja ulkopöydät, joissa voi nauttia vaikka retkieväitään.

Asiakkaillemme haluamme tuottaa laadukkaita ja kattavia palveluja yrityksemme toimialan puitteissa. Mikäli sinulla tulee mieleen jotain kysyttävää, niin ota rohkeasti yhteyttä.

Yhteistyöterveisin,

Markku Kastinen